Rolig påskhelg


Helgen har varit bra och händelserik! Kul, eftersom jag annars inte haft överdrivet mycket händelser i mitt liv här uppe.


Fredag:
Vi åkte till metropolen Kramfors för att äta korv och stroganoff, bowla och träffa ett stort gäng brandmän. Roligt! Dock tråkigt att jag sög på bowlingen och kom sist av alla 9 som spelade..

Lördag: Vi åkte till Lunde för att titta på en söt hund som vi funderade på att köpa. Typ världens mest hypade, men även världens sötaste hund visade det sig vara. Sen åkte vi hem och städade innan Eds brandmänskollegor kom för att se Härnösands uteliv.

Söndag: Brandmännen åkte hem, och byttes av av Alma och Tom. Ed och Tom började flytta glasväggen in till köket så vi får ett riktigt sovrum.

Måndag: Tom fortsatte bygga. På eftermiddagen åkte vi till eds jobb - badhuset. Badade och käkade sen kebab, på kvällen drog vi årets första grillning på stranden i solnedgången. Lite kallt, men NAJS.

Tisdag: Jag, Alma och Tom gick på stan och shoppade lite. På eftermiddagen åkte vi till Lunde och hämtade hem min och Eds alldeles egna lilla hund! Myyyyyyysig är hon! Och så mysigt att höra små tass-steg på golvet igen. Sen åkte A & T hem och nu har vi mest ägnat oss åt prutten.


Puh, lång update. Hoppas ni orkade. Puss!!


JOBBBBBBBBB!


Jag har fått joooooooooooooooobb! Det känns som att tretusen kilo lättat från mina axlar! Jag behöver inte känna att jag ruttnar bort här längre, och jag behöver inte längre känna att Härnösand är världens sämsta skitstad bara för att jag är deppad och inte får jobb (för det är faktiskt inte alls världens sämsta skitstad). Idag ska jag för första gången njuta av att jag är ledig. Jag ska gå ut och gå en promenad och sen ska jag inte känna att det är ångestfullt och jobbigt om jag inte har något att göra resten av dagen, för snart kommer jag börja jobba 30 timmar/vecka och då kommer jag längta efter ledigt. OCH det kommer finnas människor att prata med på mitt jobb, tänka sig! Det känns såååå skönt just nu!


Väna Vässan


Nu är jag hemma i Västerås! Fy Farao vad jag älskar mitt lilla hem här hemma. Mer familjekär tjej än jag finns nog knappast. Har redan ångest över att jag kanske inte får fira påsk med min lilla familj i år (heller!). Menmen.. får väl försöka skapa mina egna traditioner med Ed, men det känns som sånt blir mysigt först när man får barn.

Iallafaaaall. Idag har jag ägnat mig åt hundarna och ska snart ta med dem + Felix hem till farmor och farfar. Har saknat dom så! Där blir det det obligatoriska fikat, förståss. Sen hem och mysa med alla här hemma igen. Mmmm, jag ska banne mig ha en stoor familj.


Idag regnar det


Idag regnar det lite smått och jag gillare. Det har varit fint väder i princip varje dag sen vi flyttade hit och jag behöver lite mysiga, regniga innesittardagar emellanåt. Så idag ska Ed plugga hela dagen och jag funderar på att börja med att kolla på filmen Tusen gånger starkare som Klara tipsat om, så får vi se sen.planet earth


När Ed fyllde år fick han bl a en jordglob av mig. Han hade sagt nån gång att han skulle vilja ha det, och jag tycker det är rätt fint själv också så det var ju en utmärkt present.

Jag hade verkligen kämpat för att hålla det hemligt att det var en jordglob han skulle få, så fort han skulle kolla internet på min dator var jag jättenoga med att först rycka åt mig datorn och ta bort alla evetuella hemsidor, mailar osv som kunde avslöja vad han skulle få. Mot slutet tyckte Ed att jag var riktigt dryg.
Sen, när köpet på tradera var avslutat och jag fått vinnarmail och hela skiten, så var det en sak jag undrade (jag har knappt köpt på tradera förut och Ed är ju som vissa vet tradera-kungen) så jag tänkte jag måste fråga Ed, UTAN att avslöja vad jag köpt! Jag övade i mitt huvud, sen tar jag sats och hör mig själv säga "Du Ed, den där jordglobs-tjejen mailade mig och...."?!?!?!?! Först fattade inte Ed - "vaddå jordglob..?". Sen föll poletten ner och jag hade förstört alltihop. Så himla IQ-befriaaad.

Meen, nu står den och lyser så fint på tv-bänken om kvällarna trots allt.