2rutor


Okej, jag har två rutor toapapper kvar. En halv schamponering schampoo och fortfarande samma gamla vidriga tvål som luktar skit. Kanska dags att handla.. om jag inte vill börja köra sköljarmetoden efter tobesöken. Men det är ju så tråkigt att köpa toapapperrrrr. Som att stoppa pengarna i rumpan, bokstavligt talat. 

Nu ska jag joppajoppajoppa. Som vanligt

jagharochjagska

Åh det är så himla trevligt väder idag alltså.

Jag har:
sovit
tränat
letat prissent
ätit italiensk glass med klara
pussat ed hejdå

Jag ska:
joppa

löning idag. Jabadabadoo. intee, folk blir så odrägliga inne på subway vid löning, så väldigt fulla och så väldigt många. Men både Klara och Sarah kommer kanske och hälsar på mig inatt när jag står där. Så jag ska inte klaga. 
Hejsi( )


(den dag jag kommer på hur jag får in bilder från min kamera i eds dator kanske det kan komma in lite bilder här (dvs, den dag jag orkar fråga ed hur man gör) nu ska jag joppa. fy vad otaggande en dag som denna. måste byta ommmm kom jag på! kommer försent idag igen, himla skit)

fy fabiaaaaaaaaan


serisöt, jag tror att jag just dog.........................!!!!!rädda willy

seriööööst, ed är svininne i rädda willy. hur kul är det? och han lät förvånad när jag sa att jag inte ville se den för jag har redan sett den 100 gånger? dags att ta tag i det här. dags att ta tag i ed. såhär orkar jag inte spendera min skärtorsdag.

(alltså, han protesterade inte ens när jag tog datorn från han s knä,det gör han alltid annars.)

plattången död

min plattång har dött...........

den sprakar, gnistrar och luktar bränt. VAD ska jag göra........?!