kvällsfilosofi


Jag tycker nästan kvällspromenaderna med Nelson är bäst. Iallafall på ett sätt. Det är så skönt att gå runt helt själv, knappt möta någon och knappt nån ser en iallafall om man nu skulle möta nån, för det är så mörkt. Jag gillar att kolla in i alla fönster och se hur de har det där hemma. Det ser så himla mysigt ut oftast! Speciellt nu på hösten/vintern.

En sak jag tänkte på idag var att flera redan tagit fram adventsstjärnor osv. Ganska tidigt va? Tycker till och med jag, och då är jag ändå vida känd överallt att vara världens julfantast. Men, samtidigt tycker jag det är skönt också på någe vis. Med dessa människor som 1 1/2 vecka innan första advent är så sugna på att ta fram sina ljusstakar att de skiter i om det är för tidigt. Och varför inte? Det är mörkt typ hela dagarna. Stjärnorna ger ljus och är fina. Dessutom går tiden så fort iallafall så man kan lika gärna njuta av dem så länge man kan. Vips är julen över och allt ska bort iallafall. Gudars vad jag kände mig mogen och vuxen i mitt resonerande nu..

Aja, nu ska jag pussa lite på sovande bäbis-nellan.

ensam hemmee


När kommer snön egentligen
? Jag bor faktiskt i norrland nuförtin. Då är väl det minsta man kan få önska sig ordentligt med snö nu när det börjar lida mot jul? Känns som jag är den enda i hela Sverige som längtar efter snön dock.

Idag åkte Ed till Norge för att dyka. Han kommer tillbaka på söndag, vilket betyder att jag är ensam från och med nu. Tråkigt! Ogillar att vara ensam. Dessutom jobbar jag knappt i helgen heller. Så jag kommer vara ensam och ledig. Önskar jag kunde åka hem till mami och papi eller nått. Men om vi ska se det positivt, och det ska man ju, så kan kommer jag ju nu i helgen kunna:

- äta makrill utan att plasta in burken direkt efter.
- lyssna på julmusik 24/7.
- köpa endast top notch-godis på lördag.
- slänga mina kläder över hela lägenheten.
- se vad jag vill på tv.

Och det är ju köng.