trolleri-mix


Ed sitter i mitt öra och hes-pratar. Om jag kunde trolla som jag skrev förut, så skulle jag göra honom liten så kunde han sitta där och prata jämt!

det bästa

 
Julen är inte bara bra för att det är den bästa tiden på året med allt som hör till. Nu när man är äldre är julen också bra för att då kommer alla hem igen! För någon vecka sen kom jocke hem, i måndags kom Klara hem, idag kommer Emilie hem, imorgon kommer Hanna hem och på söndag kommer Josefin hem. Det är så bra!

Och jag har saknat Emilie jättemycket. Det ska bli så himla kul att träffa henne igen!

en mysig jul


För någon dag sedan sa pappa det otroliga; "Jag tycker vi ska ha en sån där mysig jul i år! Bara ha det bra och spela spel. Tp, Geni, Fia med Knuff och sånt!"

Jag blev överlycklig. Ingen i min familj uppskattar spel. Inte ens hälften så mycket som jag (därför är jag svinglad att Ed uppskattar spel ungefär lika mycket som jag!). Alltid när det är jul försöker jag böna och be extra snällt för att få spela något med min kära familj, som man faktiskt ska göra på julen. Men det är alltid motvilligt jag får min vilja igenom om jag ens får det, dom gör det för att vara snälla liksom, men inte för att dom vill precis. Och hur kul är det egentligen? Men nu har pappa alltså tagit sitt förnuft tillfånga! Och mamma har tillochmed börjat söka på nya sällskapsspel på nätet, på eget initiativ, undrebart!


Det jag bara inte riktigt hängde med på, var när pappa sa "Fia med Knuff"? Ingen i hela världen kan väl tycka att det är kul på riktigt? Seriöst, det är bara pensionärer som gillar att spela det som omväxling mot korsorden för att de inte vet bättre, det är jag säker på. Stört oväntat att han sa det iallafall.

Men Fia med Knuff är bättre än ingenting, jag tar väl det jag får.

jag har varit i egypten med min man edSen åkte vi hem och möttes av ett julpyntat Arlanda.


abrakadabra simsalabim


Om jag kunde trolla
skulle jag:

¤ fixa snö varje jul + nyår.
¤ se till att alla i min omgivning älskade sällskapsspel lika mycket som jag.
¤ göra godis och kakor nyttigt.
¤ städa mitt rum.
¤ kunna teleportera mig gratis.


Åååååh det vore så bra!

ett inlägg

Ibland blir jag så sugen på att blogga igen. Jag vet egentligen inte varför, men jag får bara lust helt enkelt. Men då känner jag att jag bara skulle vilja börja om helt från början. Inga gamla inlägg, inget gammalt alls. En helt ny blogg, en helt ny start. Men orka "bjuda in" alla läsare igen, till något nytt som man ändå kommer svika och överge efter x antal veckor/månader. Jag vet inte.. regelbunden dagbok funkar hur bra som helst, men regelbunden blogg går bara inte. Då måste man ju tillfredsställa fler än sig själv, helt plötsligt måste jag prestera något som faktiskt är åtminstone lite intressant och inte bara pinsamt, ointressant svammel.

Fast samtidigt, det är min blogg (jag tycker ordet "blogg" är kanske det töntigaste som finns..) och jag borde väl själv få bestämma hur ofta jag uppdaterar. Alla måste väl inte uppdatera 3ggr om dagen. I min blogg kanske det är normalt med ett inlägg i månaden. Varför inte, egentligen? Det borde inte behöva kännas som att man ska lägga ner hela skiten bara för att man inte skrivit på en vecka. Faktiskt.

Så härmed bestämmer jag att det är okej att bara skriva en gång i halvåret om jag känner för det, och det är okej att skriva 2 gånger om dagen om jag känner för det. Sen om det betyder att jag bara har typ 2 läsare som orkar med det, så får det väl vara så då. För jag orkar inte med något annat jag heller.

Nu ska jag se ikapp julkalendern. pus!