.

Jag var rätt haggig på jobbet idag.

pilla testa pilla testa pilla testa pilla testalilla listan


Nu skulle jag vilja ha:

De perfekta höst/vinterskorna (var är dom?).
December
En fin vinterjacka
En flygbiljett till London, och en till typ Thailand.
Fredagkväll


Tack!


och jag tänkte om jag dör blir det för detta leende jag dogfredag kommer Lisa Ekdahl till Sigurdsgatan och jag hoppas, hoppas verkligen att jag kan gå. Hennes musik är så himla mysig. Måste kolla upp mitt lilla jobbschema tror jag allt.let's go


Okej, jag missminde mig visst igår. Klara hade rätt, det var i augusti. Men det var fortfarande en grym helg. Nu ska jag ta Ed i örat och åka för att köpa vaniljglass. Vi ska nämligen bjuda familjen på klämmisar och äppelpaj med glass ikväll!


en helg i edsviken 2007


Om jag inte missminner mig helt, tror jag dessutom att det prick idag är prick två år sedan vi pumpade mot sthlm med bästa partyblandningen i bilen och bästa partykläderna på för att hälsa på Kalle och Simon. Åh vad kul vi hade den helgen! Nattdopp, sconesbak, kubb, mys! Hysteriskt dålig kvalla på bilderna, men det gör inget.


Älskar Simon på den här bilden!Kungliga di där två.

septemberjul


Jag blev så lycklig idag när jag var på IKEA och såg att julsakerna var framplockade! Så hima mysigt. Sen är det ju förståss lite sjukt också, eftersom det fortfarande bara är september. Och september är ju enligt årstidslåten (januari börjar året, februari kommer näst.. osv) en sommarmånad dessutom. En annan sak som också gör mig lite lycklig är att Ed kommer hit idag. Nu, The sims.


långkalsong


Idag går jag ut med hundarna, spelar massa, massa the sims och längtar något helt extremt till december. Advent, julkalendern, ljus, lucia, ååh!Och idag är det prick ett år sedan det var långkalsongsfika! Det är ju egentligen en tradition man borde hålla hårt i.i will survive


Jag överlevde! Nu ska jag äntligen sova (försöka iallafall). Imorron jobbar jag 00.00-06.00, fy farao. Godnatt!  


pepp


Jaa, det blir jätteroligt att jobba 20-03.30 idag. Det blir det blir det blir så hysteriskt himla kul! Löningsfredag och allt ju, kom igen! Pepp pepp pepp!


yatzyturnering


Förra veckan tog vi bilen till Strängnäs. Yatzyturnering nästa.
Vi körde klassikern.


Sen åkte vi vidare mot nya äventyr back in Västerås igen..

Jag kom inte sist, men nästan. Snart ska jag göra smörgåstårta och mina händer luktar av någon anledning leverpastej. Leverpastej är ganska äckligt, men ändå kan jag inte sluta lukta! Som alltid när man har något som luktar skit på händera nivet.. Skumt.

no sleep


Jag är inte trött fast jag jobbat 11 timmar idag. Vad gör man då? Om alla andra sover i huset? Om en sjuk Ed ligger med halsfluss i min säng och man inte vill väcka och störa? Det återstår att se. Imorron är jag ledig och på fredag kommer Korre, jabadabadoo!


13 september

Fyllde min pappa 49 år. Han är ju rätt ung fortfarande för fasen!
Vi åt mat, och jag fick inga vettiga bilder för allt jag höll på med var att försöka få skarpa någotsånäriga bilder. Och då hinner man inte tänka på motivet också, tyvärr. (Dessutom vägrar dom lägga sig åt rätt håll?! Okej jag har inte orkat testa så mycket, ska sova snart, men ändå.)
Och världens lite suddiga, sötaste farfar med världens mjukaste fluffhår igen.
Slut.

nöjd, glad groda

Det förbjudna jag gjorde var alltså att jag gick och skaffade mig en digital systemkamera. Whatta, jag kan ju inget om kameror liksom. Men man lär sig väl antar jag. Klara gav mig en ultrasnabb lektion i fredags och vips kunde jag lite om ljusinställningar. Kungligt!

pappadagidag

Idag fyller min pappa 49 år. Han känns nästan ung ändå, han är ju inte ens 50 än. Och jag har skaffat en sak som känns förbjuden för mig att skaffa, för jag vet absolut ingenting om sånt. Och då menar jag absolut, absolut, absolut ingenting. Jag är så nybörjare att jag egentligen inte ens vet vad jag skaffat. Man kan nog inte bli mer nybörjare än jag. Men jag vill lära mig så smått, och då kanske det är okej ändå.

vilkavavava

Okej, jag dör av nyfikenhet. Vilka är ni vilsna själar som tittar in här fast jag inte skrivit ett skit på 3 månader? Jag blev förvånad när jag tittade på min statistik. Jag trodde det skulle vara stendött. Vilka i hela vida världen orka fortfarande gå in här och kolla? Ed är det inte, har redan frågat. Eller han kollar ibland, men inte idag. Så.. vaa? Sjukt ju. Imorron ska Ed laga mongolisk mat. I like it.