Ängsö

I måndags åkte jag och mina fem favort-ridtjejer till Ängsö för att rida in i solnedgången tillsammans. Det blev den första ordentliga ridturen på ca 2 år (om inte mer) för de flesta av oss.
Gissa om vi var peppade? Lyckliga och fnissiga som små skolflickor.
Jag blev tilldelad den här skrutten - Praut (fröjt).
En söt liten dam!
Sarah peppade sin första ridtur på ca 5 år!
Carro var också lycklig.
Vi kom fram till att hästlukt nog är den bästa lukten i världen och att hästrumpor är det sötaste som finns.
Efter 2 supermysiga timmar med massor av galopp och tölt (och 1000tals myggor) var det dags att säga hejdå till bäbisarna. Jag älskar banne mig att rida!

Midsommarafton

Jag firade en idyllisk midsommar ute på landet i Kjula med fint folk. Midsommarstången var klädd och stämningen på topp. Dagen bjöd på massa mat, efterrätter, femkamp och dans. Fint som snus helt enkelt!

The Human Centipede

I måndags (?) kom Klara hem till mig. Vi pratade, promenerade och bakade kaffemuffins. Sen fick vi och Felix för oss att se den nya filmen The Human Centipede. Mamma kom hem en dag och berättade om den, om hur biobesökarna i USA sprang ut och kräktes för den den var så vidrig osv (fast det gör ju biobesökarna i USA för allting...).
Hursomhaver. Den VAR sjuk. Den handlar om en sjuk fd känd kirurg som hade som specialité att separera siamesiska tvillingar. Nu jobbar han inte längre och har fått för sig att han ska kidnappa människor med matchande hudtyper så han kan göra en mänsklig tusenfoting av dem. Så det gör han. Han syr ihop den enas mun med den andras anus, så alla skulle ha ett gemensamt matsmälningssystem typ. Så himla vidrigt! Men ändå sjukt intressant film. Undrar om det skulle gå på riktigt. Så vill ni se nått sjukt, se den!

Yatzyturnering 2010Fredagen den 28 maj var det dags för en ny Yatzyturnering. Vi tog bilen från Västerås till pingstkyrkan i Strängnäs. Fikat var bakat, kaffet kokat och klämmisjärnet varmt. Peppen var hög och spänningen olidlig! Vem skulle vinna?
Världens sötaste bäbis Lovisa var där och värmde upp inför kommande år.
Lina slog ut mig i kvarten trots att det gick så bra för mig först. Yatzy i ett slag för första gången, de ni!
Erik och Simon tröttnade på att vänta på finalen...
...som gick mellan syskonen Lina och Ken. Pokalen skulle alltså stanna i Lindesläkten.
Förra årets vinnare lämnar över pokalen till en nöjd vinnare - Ken!

Mimmi pigg

Jag har ganska precis kommit hem från joppet, och som vanligt på sommaren suger det att stänga helg. Fåglarna kvittrar och solen lyser seriöst utanför mitt fönster. Plus att jag är helt uppe i varv från ruschen, plus igen att nån idiot bestämde sig för att slå sönder rutan precis innan stängning och där stod vi och visste inte vad vi skulle göra. Nu är jag pigg som en nötkärna. Funderar på att:
1. Skita i att sova.
2. Tvinga mig att liga och ha tråkigt tills jag somnar.
3. Läsa ut min bok tills jag somnar.
Så länge får ni titta på världens finaste Ed på sne, för jag orkar inte göra omet.
ORKA ATT DEN VÄGRAR BYTA RAD?! FATTAR NÅGON VARFÖR?!

Jag sjunger i duschen. Jättefint.

Jag förstår verkligen grejen med att sjunga i duschen. Speciellt i vår rymd-duschkabin här hemma i dingis. För jag vågar påstå att det låter så himla mycket bättre där inne än in real life! Jag kan pinsamt nog erkänna att jag ibland känner "wow, jag skulle ju kunna sopa gatan i idol!" när jag står där inne och kvittrar. Och ibland låter min röst typ nästan lite jazzig. Sjukt najs! Tyvärr känner jag ALDRIG att jag skulle kunna söka till Idol utanför duschen, och min röst är inte ens pyttelite jazzig utanför min lilla kabin.. Kanske är det bara duschkabinen som är magisk.
Hehe, tur att man vanligtvis duschar ensam.. så jag slipper bevisa min talang för någon annan. Det hade varit en aning pinsamt..

Drömmar

Jag drömmer så konstiga saker jämt och ständigt! Och jag veet att det är så tråkigt att höra/läsa om andras drömmar, men jag tänker ändå berätta vad jag drömde igår och inatt.


Igår
Jag drömde att jag var slav till en av Eds kompisar.. vågar inte skriva vem. Han var kär i mig och gjorde mig till sin slav (inte sexslav som tur är). Och jag accepterade helt att jag i smyg var hans slav! För vårat herre-slav-förhållande var hemligt. Jag tyckte bara det var lite jobbigt att smyga för Ed hela tiden.


Inatt
Jag drömde att min pappa (som inte såg ut som och var som min verkliga pappa) var en galen mördare, typ. Han tänkte mörda min lillasyster, så jag hjälpte henne att fly ut i skogen. Vi var ungefär 20 syskon/kompisar som var pappas "barn". En dag gjorde han en frågesport, han gav oss ett häfte som vi skulle plugga på inför "provet". Sen körde han oss till en bensinmack (hammarbyrampen hehe), ställde upp oss och började förhöra oss. Den som inte kunde svaret skjöt han ihjäl. Sjukt obehagligt och hemskt! Jag fick frågan 2 ggr, och kunde inte svaret en enda gång, konstigt nog fick jag leva vidare ett tag till ändå.
Så himla konstigt och läskigt! Båda var rätt obehagliga.. Det är rätt kul att drömma så man kommer ihåg det så ofta ändå. Desto tråkigare för min omgivning bara som får höra om det jämt. Nu ska jag snart sova och drömma lite mer.
Ps. Nu fick jag dille på ordet "drömmar"! Har hakat upp mig och tycker det är det konstigaste ordet i världen! Ds.

kisande pussungar (minus pussungssyster)