tisdag

eftersom mitt förra inlägg blev succé, så tänkte jag fortsätta i den stilen ibland när jag känner att inspirationen flödar. Tyvärr kräver det ganska mycket av min stackars hjärna, så det blir nog inte så varje gång.

idag var det synd om mig, för jag hade ont i magen som en gnu när jag vaknade och låg och kved som en liten döing. alltså kunde jag inte åka med bussen --> jag och emilie kunde inte börja med vårat historie-grejs --> vi kommer sitta och stressa dagen innan det ska in :J ääh, sånt har vi klarat förr.
sen efter att ha läst pest-boken så åkte jag bussen in fast jag var sjukanmäld och hade kunnat ligga och softa i min sköna säng.
sen wallade vi matte innan italienskan, och tack och lov, vår italienskalärare verkar riktigt bra :)

nu måste jag nog läsa lite mer pest (tar den aldrig slut?!) och öva lite engelskaglosor...

(vaddå ronny, har du poesi från min forna ungdom?  :O om så är fallet vill jag se! jag måste gjort milslånga utvecklingssteg :J )

nu ska jag rimma, tills mitt huvud blir en enda dimma

min vän ronny ville, att jag som är ett snille,
skulle henne muntra upp, så hon blev frisk på denna kupp.
så nu är jag här och på snillrikheter bär!
denna dag var seg, som en för torr bulldeg.
och ronny hon snora, som om hon åkt skidor till mora.
gympan var soft, som att ligga på ett höloft.
vi fick på ben och armar bända och vända
 i en "sport" jag inte ska såga, som hette yoga.
på lunchen åt vi med kudra, som man bara vill mudra,
för han är så söt som en rostad mandelnöt!
efter detta hade vi historia att vänta
men på böckerna vi hann knappt glänta.
jag och emilie min vän, hittade heller inga intressanta män.
nu sitter jag här och det är värsta festen, iallafall jämfört med att läsa pesten.....

:J

juleskum & jättesalt

jääh!

idag när jag följde med emelie m in på pressbyrån för att hon skulle köpa jättesalt, så vad fick mitt öga skåda.. om inte juleskum! :D alltså, att stoppa en sån i munnen är som ett expressflyg till himlen :J faast jag köpte ingen.. men änywäy.

Och en annan sak vi satt och klurade på medan vi väntade på bussen var att tänk då för ungefär hundra år sedan när dom uppfann jättesalt och tänkte att nu ska vi göra en snygg framsida så det ser lite klatshigt och inbjudande ut. tänk att det då var någon människa som satt och lade fram ett förslag (framsidan på dagens påse) och att resten av människorna sa: "jaa! vilken underbar framsida, jätten är ju hur snygg som helst! och färgerna sen!" ojoj.. undrar hur dom andra förslagen såg ut?
(kan man inte byta textstil klaraaa?! den här suger baks...)

nu är jag här, varsågod alla (klara) :)

Okej, jag föll för grupptrycket.
Men det är faktiskt klaras fel lite, för hon praktiskt tagit tvingade mig. Hon ville ha något att läsa när hon har tråkigt och ja.. jag antar att hon har svårt att få nog av mig ibland. :J
Satteee, här kommer den gott folk!
Min blogg som kommer handla om allt, inget & lite till. Det är ju inte utan anledning som jag kallas för mum the maniac, så nog ska jag kunna klämma ur mig något litet ibland.
Hejsvej!