Inception

Ikväll ska jag se på inception. Jag är lite taggad ändå, trots att jag inte tror den är direkt min cup of tea... Men alla har ju hyllat den så löjligt mycket. Det är dock två saker som gör mig besviken:
1. Den fanns inte i 3D här i Västerås.
2. Leonardo Dicaprio är inte 20 år längre = har fått köttigt fyrkantigt huvud och skägg...

Nimis


En dag nere i Skåne åkte vi till Nimis - ett grejs på en strand där en konstnär byggt upp ett stort landskap av endast drivved. Jättehäftigt och coolt, ni måste åka dit om ni är i Skåne. Vi har varit där några gånger förut, men Ed hade inte och det är alltid kul att aka dit.
För att komma dit måste man gå ganska långt genom en skog, typ lite bergsklättring-style. Men vägen dit är superduperfin!
Det har varit massa snack om man ska riva hela skiten, för att han hade inget bygglov och nu kan folk göra sig illa där och blablabla. Och eftersom det inte är kulturmärkt heller så tycker dom att man ska mosa ner allt. Lite töntigt menmen. Åk dit! Finfin dag vare.

beduiner

Igår när jag och Felix tog bilen till Biltema åkte vi förbi en hel klunga med invandrarkillar i olika åldrar som gick på cykelbanan påväg från Dingtuna. Dom var utrustade med nån slags flaggor och såna där beduinsjalar på huvet. Jätteskumt! För det första så bor det i princip inga utlänningar i Dingtuna, jag har sett typ 3 under mina typ 11-12 år där. För det andra, vad höll dom på med?! Dom var verkade påväg in mot stan, det är 1,1 mil! Mysko...
Nu sitter jag ensam på Poppis, det är inte ofta det händer. Det känns som jag ska svimma när jag reser mig. Och idag åker vi nog till Uppsala, wihow!
Näe, dags att klappa klatten.

meehNäeh, fy vad sjukt! Jag kollade lite i mitt bloggarkiv och såg mitt 101 inlägg där jag är så besviken för att jag missade mitt hundrade inlägg, jag som laddat så! Och att nu måste jag vänta till mitt 500 inlägg innan jag kan uppmärksamma det nästa gång, för typ 200 eller så känns sjukt mesigt. Så jag tänkte igår att vad bra att jag såg det, nu kan jag komma ihåg att uppärksamma det! Så postade jag inlägget jag nyss postade och sen råkade jag bara i förbifarten se hur många inlägg jag skrivit hittills. Och SJÄLVKLART är detta inlägg jag skriver i denna stund mitt femhundraförsta inlägg. Nämen vad kul då. Då börjar vi den långa väntan tillsammans på att det ska bli tusen istället då...

Mölle 2010Det är dags för lite pics här känner jag. Så vi börjar med den här dagen från vår Skåne-vecka då vi åkte till en mysig liten stad/samhälle/nått som heter Arild för att käka glass och glida. Myisigt!

P U S S

Javisstja! Jag och Ed firar 2 gripping år idag!
Och tänk va, han är fortfarande den absolut finaste jag vet. Och jag är fortfarande så käär i honom!

Jag suger

Det sämsta med mig (typ) är att jag alltid envisas med att dricka en fet mugg te preciiis innan jag ska borsta tänderna. Det slår aldrig fel! Jag behöver knappt ens vara sugen. Och detta resulterar alltid i att jag blir så djuriskt kissnödig 30-60 minuter senare. Dvs antingen när jag redan somnat, eller när jag ligger skönt nedbäddad i min ljuvliga säng och halvdåsar. Det är såå jobbig! Och jag vet att detta kommer hända, ändå utsätter jag mig för det kväll efter kväll. Jag är efterbliven!
En annan sak jag tänkt på är om blåsan blir otåligare med åldern? Den lär ju. För de här problemen hade jag aldrig förr i tiden. Gudars vad jobbigt mitt liv kommer vara om ca 20 år isåfall..

Ölandet

Hej skrivglappet!
Hemma från underbara öl-land. Alltså, jag älskar banne mig dedär stället! Det må vara svindött där på vintern, och helt kaos och urplockat på varenda ica-hylla som finns på hela ön på sommaren men jag älskart! Det var fint väder nästan hela veckan, massa goingar - en del nya i år, gooodis, och bara såå bra helt enkelt. Ingen tagg på att börja jobba imorgon direkt, menmen. På torsdag kanske det vankas Thailand-dag och då är jag nöjd.
Chipp

välkommen hem hansi!


vänner och uppochnervända fåglar

I tisdags hookade jag upp med Jossan och Korre efter jobbet. Vi chillade en stund på norra björnön. Det är så najs med sommar! Alla kommer hem till Vässan igen och helt plötsligt har man tid att ses. Asnajz.
En mystisk grej vi hittade var en fågel som hängde upp och ner i ett träd? Död, antagligen, med vingarna hängandes rätt ner. Jag fattar bara inte hur den satt fast? Och varför hängde den där? Sjukt skumt alltihopa..