ååååångest!!

Jag vet inte vad jag ska plugga till, och jag vet inte hur jag ska få reda på det heller! Jag har kollat på studera.nu, jag har sökt runt på google, jag har pratat med folk. Inget gör mig klokare! Hur ska man nånsin få reda på det?!

hav och utomhusbio

En dag nere i skåne bestämde vi att hundarna skulle få bada lite, så vi gick till hundstranden på Margereteberg. Zack hade aldrig badat förut, han var lite besvärad.
Sen gick vi hem och spelade Rummikub..
... tills fina Stina kom! Stina, Mormor, mina mostrar och lilla Nirmiti käkade mat hos oss.
På kvällen åkte Felix, jag och Ed till våra kusiners sommarstuga för att röka vattenpipa med Bernard och kolla på utomhusbio i deras trädgård. Fin dag!

Sture

Jag har tänkt på en sak. Kommer ni ihåg att förut hade jag en läsare som hette Sture. Eller, han påstod det iallafall. Jag tror inte han är kvar nu längre. Men seriöst, är det någon som vet vem det var? Det måste varit någon jag känner. Han använde :J-gubben. Det är typ den största gåtan i mitt liv!
Nu ska jag åka till stan och köpa kalender. Och då är det nästan höst på riktigt!

hälsan själv

Okej, Jag har munsår på läppen, ögoninflammation i ögat (vaknade av att mitt öga var ihopklibbat så jag fick dra isär det med båda händerna, MYSIGT), snor i näsan, ont i halsen, äcklig macklukt på min kropp från jobbet och snuskigt hår på huvudet. Jag är typ härligast idag!!