hajk 08


Island


Igår drömde jag att det var jättevarmt på Island, med palmer och soliga badstränder. Kornelia tittade på mig som om jag var dum i huvudet när jag stod och gapade när jag precis fått reda på nyheten. Hon fattade inte hur jag inte kunde veta det. Och även om jag någonstans i bakhuvet tyckte det var lite konstigt eftersom Island ligger så långt norrut, så accepterade jag det. Helt plötsligt förstod jag varför människor ville åka dit, för det hade jag aldrig någonsin fattat förut. Vad gör man på Island liksom? Vandrar på isen, men sen då?

Tre timmars jobb kvar och sen ska jag till sthlm och Ed, jabadabadooooo!

joppa joppa joppa

lite halvovärt, men ganska trevligt att jobba tre timmar idag. när jag en vacker dag slutar på subway, så skulle jag gärna vilja veta hur många gånger man sagt samma fras. det skulle vara nästan lika intressant som jag tycker det är att kolla på min senaste samtals-lista på mobilen, eller skickade sms-räknaren.

va din bölle jättego?

igår skulle jag varit på longboard-party i uppsala, men det slutade med kanelbullensdag-fest på vallby hos krnl som var snurrig i huvet (på riktigt). 40 bullar bakade jag och klara (vårt första bullbak ever!) och alla åt vi upp. fast vi fick lite hjälp också..


en gång till


Ååh, det här är det värsta man kan göra! fis-skriva i sin blogg! man ger liksom hoppet till sin sinande skara läsare varje gång, men gör dom även lika besvikna varje gång då det iallafall dröjer minst två veckor till nästa skriveri. men jag blir minisugen att skriva ibland och då måste jag nästan göra det. även om det känns fetttt ovärt med mitt åh så ynkliga antal besökare. iofs skrev jag typ tio inlägg utan att ens göra bloggen officiell i början satteee.. jag kan ju låtsas att det inte gör något.

felix kom just fram och satte en rutten cigarr under näsan på mig. fy fabian, det var det vidrigaste! gubblukt i unken haggpensionärs-lägenhet som bajsat på sig och låtit det torka in. aldrig ska jag börja cigarröka.