SATC

Jag och korre degade ihop igårkväll, efter ett tag kom sex and the city på tv, som vanligt. Vi kollade på ca det tredje avsnittet vi sett i hela våra liv och efteråt kunde vi konstatera att det handlat konstant från början till slut om en endaste sak - sex. Seriöst, det handlade inte om någonting annat överhuvudtaget. Inte minsta lilla sak. Och även de andra avsnitten vi sett handlade uteslutande om det. Då började vi undra hur man kan älska den här serien så mycket som alla femton miljarder tjejer i sverige (och i världen för all del..) verkar göra.. 

Jaa, jag vet att jag låter som en gammal torris på 50 år som sitter i sin gungstol framför tvn med stickningen i knät och som med stel nacke skakar på huvudet och skrockar åt serie-eländet. Men så är det ju alltid så fort man tycker det minsta annorlunda mot alla femton miljarder tjejer i sverige..


Nu blev det väldigt bittert här kände jag. Jag som faktiskt är på bra humör idag! Det har gått typ 6 kavalkader av marsherande orkestermänniskor utanför mitt fönster, jag har ätit lax till lunch, ed har tagit med sig PS2 med tillhörande guitar hero och RAYMAN hem! Snart ska jag dessutom gå och köpa godis och jag jobbar inte förrän 23.30 ikväll. Najs!whiteisgood


Jag har nästan varit vit (inget godis/kakor/osv) i fyra dagar nu. Bara ätit typ tre kak-chokladbitar på jobbet och typ två godisar ur Eds godispåse. Sjukt duktigt. Mitt klädesköparsug är extremt stort, men det är 5 dagar till lön. Och imorron är jag ledig. Skulle helst av allt åka till sthlm med typ Korre, sitta på mysiga cafeér hela dagen, med mörk himmel utanför fönstret. Strosa i gamla stan och kanske avsluta kvällen med ett gäng som tydligen skulle grilla. Men.. kanske blir det Titanic med korre istället. Inte dåligt det heller! Kanske mysigt bak eller god mat till. Nu - körkortsteori.