westlife


fredagen är troligtvis räddad, det blir långkalsongsfika för min del! jabbadahut! en snäll maja sa att hon kunde jobba istället för mig, så bara lilla meissam säger att det är okej, så är det okej och då ska jag joddla mig till månen av lycka.


alltså en annan sak.. jag förstår verkligen att småflickor blir kära i westlife! jag är det nästan själv. okej, jag har inte stor koll på deras låtar egentligen, men ärligt, dom har ju en del dunderhits och man kan ju bara inte låta bli att i hemlighet älska dom lite och sjunga med i låtarna med själ och hjärta.

kanske ska ta kontakt med en av westlifes seriösaste fan-grupp i sverige - hamster girls? dom verkar trevliga har jag hört.


men nu kommer ed snart och hämtar mig och jag måste grejsa lite grejs innan.
zoooo long!

soldag


bloody sunday. a sunday smile. sunday morning breakup. funky sunday remix.

på en sunday borde det vara sun, och det är det idag. ha! jag kom just på det! jag har alltid sagt att på söndagar är det nästan alltid soligt, och det är ju självklart - det heter ju soldag!


nu är jag ledig idag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och jag ska till strängnäs, jabedidabedido. det sämsta med att ha jobb är att man inte kan göra vad man vill när man vill. jag är inte van vid det och det suger lite.. till exempel var ju en trevlig långkalsongsfika med bl a mina turkiet kollektivsvänner inbokad på fredag kväll, och en inflyttningsfest på lördag kväll, båda i stockholm. men nu måste jag stå och göra mackor mellan 01.00 och 03.30 dessa två nätter, i västerås - vaaaaa?

life's a biatch.men nu! ska jag käka en pingvin och klä på mig, för min fafa och famo kommer snart, wiiiii!


mackor, mackor, mackor och kokosnötter


jag har skaffat mig ett litet jobb.

jag är mimmi 'mackgöraren' winterquist nuförtiden. och det funkar bra! förhoppningsvis kan mitt mackgörarjobb ta mig till något/några trevliga länder om några månader. (läskigt, jag hakade just upp mig på ordet 'länder' och blev lite galen i huvudet..)

eller så tar jag bara helt enkelt mina framtida sparade pengar, köper en flygbiljett och bosätter mig med ed på någon liten varm, öde ö med en massa palmer man kan hänga hängmattor i. käkar kokosnötter till lunch och fiskar middagsfisken med spjut, ett riktigt cast away-liv! fast själv-valt. klara och kornelia, ni kan ju komma och hälsa på oss när ni rakat skallarna på grannön brevid. mig och ed vågar ni väl visa er skalliga för?


men nu får ni ursäkta mig, jag har några dressing och påläggskombinationer att lära mig.


 


sugen
home alone och baksugennnn!
inte bakar som sitter där bak, bullbak! fast muffins. skulle jag vara ett bakverk skulle jag vara en pösig muffins. eller en negerboll eller en scones. för det är det godaste som finns, förutom kanske friska skallar precis på morgonen..

uppdatering


på snart 2 månader har jag hunnit:

vara i turkiet i en vecka med de fem bästa kollektivmänniskorna du kan tänka dig.
åka på en trevlig festival med ännu trevligare människor och musik.
tillbringa en vecka på öland med ca 30 underbaringar och fått dundermycket svensk sol.
skaffa mig en sjukt bra (bäst) man som sagt att han ska lära mig allt han kan.
sluta jobba och kommit in i det läskiga men härliga mellanlivet.
bli lämnad av en älskad vän som flyttat till nice.
leka skiten ur mig på boda borg.
leka skiten ur mig på tom tits.


jag har även:

träffat johan hammar.
upplevt äkta krmasi-fingrar.
sett pernilla wahlgren mitt i natten.
sett dum & dummare.

hej!


alltså, med tanke på att jag inte skrivit något här på ca 1½månad så är min statistik förvånandsvärt bra! även om den suger. vilka är ni trogna egentligen? som kollar in dag efter dag trots att jag sviker er vecka efter vecka. ni måste verkligen älska mig! 


jag hade min första dubbellektion idag! körlektion alltså. haha, jag kände mig så dålig.. alltså, på senare tid när jag kört hemma har jag känt mig ganska säker, det har liksom inte varit några problem. man har kunnat köra lite som man vill och det har sett ganska bra ut ändå. tror jag. men nu, när man kommer till en människa som sitter och granskar varenda finger på växelspaken, varenda fottramp på pedalerna. helt plötsligt kände jag mig inte lika säker längre. jag var inte nervös, det bara blev så fantastiskt tydligt vad man gjorde och de där småfrågorna som jag förträngt för att dom känts onödiga, jag kan ju köra ganska bra ändå, hoppade plötsligt upp igen - skulle man verkligen göra sådär där? eller skulle jag väntat? vilket är egentligen helt rätt? plötsligt fick jag massor att fråga min körskolelärare.

men det gick bra.

nu ska jag bara göra resten också hehe.. bajs på körkort alltså. hoppas den som uppfann det ligger och vrider sig i plågor i sin grav.


ikväll är det idol igen - yes! jag är pinsamt besatt av det där programmet.. men det kan inte hjälpas, det pirrar i hela mig av lyckokänslor när jag tänker på det.
hejdo hejdo