--


Jag sitter i detta nu och inväntar min nattbuss som 23.35 ska ta mig mot sthlm, och sedan västerås. Först kändes det aaaasdrygt att åka så sent, dvs hela natten. Men nu känns det ganska okej ändå! Tanken på att sätta på lite gamla Christer i p3-avsnitt att somna in till känns faktiskt lite mysig. Hoppas jag kan somna in bara..

För övrigt har jag fått min första lön på tusen år idag. Så skönt! Delar av den ska spenderas på mat till midsommargärster på Poppis imorron. Kul! Och jag hoooooppas verkligen att Klara och Korre kommer dit (hint hint).
Adios.

kaaching!


Idag gick jag efter jobbet från mitt icajobb, en omväg för att handla, på Hemköp. Förrädiskt av mig? Lite. Värt? JA! De hade askar med gula och röda körsbärstomater för 5 ynka spänn. Score!ett hus vid havet
Min moster har ungefär exakt ett sånt sommarhus som jag skulle vilja ha när jag blir stor:

- Fint skruttigt, på ett charmigt vis, utan att kännas äckligt och sunkigt. Bara avslappnat.. najs! Kolla bara in  ytterdörren där uppe brevid Ed. Men det är fint på nått vis!
- Litet
- Har braskamin för vintern
- Ligger i Skåne
- Har gångavstånd till havet och stora vallmofält, och cykelavstånd till massa andra fina stränder och ställen.
- Ligger supernära en Höganäs-outlet.
- Ligger omringat av massor av deras vänner som också har hus där.

Så ska jag också ha en dag hade jag tänkt.

ta mig till havet...och gör mig till knug.

Jag och Nellie gick ner till vattnet och övade på att komma när matte ropar. Det gick sådär..


***
ps. rolig fakta:
När jag och Ed bodde 3 veckor på koh chang förra året fanns det en lite halvrolig, mysko kille som typ chefade över hyddorna vi bodde i. En vacker dag frågade Ed vad han hette.
"Till. Whats is your name?"
"Havs" svarade Ed. haaaaaahaaaaaa! Såå komiskt juuu!

NinniVisstja. Min lilla kusin Nirmiti som kom till släkten från Indien förra sommaren pratar numera flytande skånska utan brytning. Sist jag träffade henne pratade hon endast engelska och marathi. Skumt att höra!

MOJAN 80 ÅR

I början på juni åkte jag, Ed och resten av familjen (minus Hanna) ner till älskade skåne för att fira min mormor som fyllt 80. Himla trevligt! Såna kalas för gamlingar kan ju ibland kännas rätt sega, men det här kändes inte alls så. Bitte höll ett så fint tal så jag höll på att börja grina, mina kusiner sjöng fint, det fanns en rolig tipspromenad om mormors liv och det var ca 28 grader. Så bra!Jag lyckades fånga mormors och mammas möte. Hela den kvinnliga styrkan samlad med systrar och mor. De fint dä!

STUDENT2011
Så var det dags för lilla Felix att ta studenten. Jag fattar inte vad som hände? Helt plötsligt blev han stor? Nu går han ju till och med att umgås med? Han jobbar på ett riktigt jobb som en vuxen, är lika lång som en vuxen och nästa år fyller han för sjöen 20 år. Hur sjukt?! Jisses om jag känner såhär över min lillebrors uppväxt, hur ska det bli med mina egna barn sen.
Det var iallafall en väldigt trevlig dag. Jag var nog snudd på lika taggad som Felix.. Älskar fest och firerier. Så, grattis min lilla, stora lillebror! Du är min absolut bästa bror!

en simpel undran


Alltså.. är det värt att utbilda sig till lärare bara för att fortsätta få sommarlov? hehe..deeeeg


Jag är tydligen en såndär jobbig människa som inte karar av att vara själv. Det kan väl vara skönt en eftermiddag eller så. Men nu har jag varit ensam sen i fredags. Hanna åkte hem till Lule i torsdags och Ed till stränkan i fredags, och här sitter jag. Jag har myror i bena men känner mig totalt orkeslös att hitta på någonting, både psykiskt och fysiskt. Har degat runt i myskläder hela dagen, känt mig allmänt deppig och sett tusen avsnitt 90210. Mogen jag känner mig. Näe.. längtar till torsdagkväll. Då får jag också dra söderut. Saknar min mami och alla där hemma.