hej


Inne efter en powerprommis med Nellie. Nu ligger hon och flämtar på golvet och jag har just käkat upp gårdagens blomkål från fredagsmyset vi hade med Fredde och Sandra. Alltså, blomkål. Jag älskar det! Kan äta det helt rått som det är utan något till. Sjukt, för samtidigt som jag tycker det är så gott så tycker jag det smakar lite dålig andedräkt.

Nu borde jag kanske, om jag är en bra flickvän, ta mig till Kramfors och se på Eds fotbollsmatch. Men jag känner lite att:

1. det är jättejobbigt att ta sig dit, speciellt eftersom jag hatar att köra bil (jag ÄR en dålig flickvän...)
2. jag borde damma och städa här hemma.
3. jag borde komma på vad jag ska ha på mig ikväll.

För imorron kommer Eds päron och 2 syskon och hälsar på. Och ikväll kommer några hit innan vi ska på en festival som hålls här i stan ikväll (=jag måste ha något på mig). Sååå... det suger.


Men, jag lovar högtidligt inför alla mina otroligt få läsare: Nästa gång Ed har match och jag är ledig så SKA jag titta. Om jag så har 39 graders feber. Han är faktiskt duktig, och det måste man ju stödja ibland.

ulrik munther
Detta inlägg är främst riktat till korven kornelia (om hon läser fortfarande).

Alltså, jag må vara efter och segast i världen (dock var jag ju inte i sverige i höstas när lilla melodifestivalen var), men är inte Ulrik Munther typ jättebra? Och jättesöt? (jag veet att han är ynka 17 år....) Såg honom på Allsång på skansen för nån vecka sen. Först dissade jag honom hårt. Ba: "vaaa vem är den där lilla fjanten nurå? Va mycket fjortisar som skriker? Töntigt." (hade tydligen glömt hur det var att vara 14 och vara besatt av någon.... hehe..) Sen började han sjunga och plötsligt fick jag svälja allt jag precis sagt för jag fattade precis vad dom skrek åt. Hade jag varit 13-14 hade jag säkert stått där bland dom. Säkert skickat nått pinsamt kärleksbrev till honom också (fy farao, det är inte ens ett skämt..). Hehe, faktum är att jag blev lite i smyg förälskad i honom i mitt lilla fjortishjärta som finns kvar lite längst inne i nån gömma.

Så min huvudfråga är alltså: Korre korven, har du hört och sett denna pojk? Är han inte 2000-talets svenska Taylor Hanson??? Lite alltså? Jooo! Lite tror jag allt. Liite.

freesbeegolf


Hur stavas freesbee egentligen? Stavas det så? Hursomhaver gick jag min första freesbeegolfrunda igår. Eller Ed och Fredde spelade, jag och Nellie tittade på och lärde oss. Det är tydligen ganska "stort" här i Härnösand. Fast några tjejer på jobbet sa att det inte var det, men jag tycker man ser många gå runt och kasta + att det visst är det enligt Fredde. Vet inte vem som har rätt.

Förra veckan var iallafall rätt full. Livet har börjat bli ett liv här nu. Med folk man känner och kan vara med om man vill. Jobb, Nellie, vardag. Och jag börjar känna mig hemma så smått här. Jag hittar på gatorna, vet någorlunda vad som finns och inte finns i stan. Vad som händer osv. Det känns bra. Även om jag oofta längtar hem också. Efter allt jag verkligen kan och vet om. Jag får värsta varma känslan i mig bara jag tänker på att hoppa av 115bussen på stationen och gå vägen genom Vasaparken upp mot stan. Fjantigt.


TRE

Och mitt i allt det hemska som händer i världen firar jag och Ed 3 år. Och tur är väl det att det fortfarande finns lite kärlek kvar här på jorden.

För jag älskar banne mig honom.


.

Nellie kan verkligen irritera skiten ur en om hon vill. Inte ofta nu längre, men vissa dagar vill man mest bara skrika åt henne. Värsta Nelliedagen idag. Men vääägra lyssna på allt då. Tur för henne att hon är söt...

ICA-fest

Igår var det ICA-fest. Jag mötte upp Sandra och traskade iväg för att möta alla andra. Och jag är så glaad att jag gick. För det var en jättebra kväll! Härliga människor, dans, musik osv. Jag fick se en ny del av Härnösands uteliv, och testa på ostmacka på minikrogen med gangstasås. Asgott ju. Vi borde ha det i Västerås.
Kvällen slutade med att Erik, Anders och Sandra följde med mig hem eftersom Erik ville överraska Ed som låg och sov hemma genom att krypa ner i sängen brevid honom. Stackarn.. Jag hade blivit livrädd (och en aning obekväm) om en lagkompis (inte för att jag spelar fotboll..men ni fattar grejen) kröp ner brevid en i sängen mitt i natten när man ligger och sover, med två helt okända människor i släptåg dessutom.
Och nu ska jag tydligen vara beredd på en hämndattack..
En annan läskig sak är att det kom fram att flera icamänniskor kollat på min blogg. Inte för att jag skriver hemliga saker men det känns ju ändå lite konstigt. Meeeeene vad har man en blogg till egentligen? såattee..
Nu äre glass-time.

diverse


Nu har mina
bilder kommit från fuji. Stööört snabba! Beställde kl 23 tisdag kväll och kom imorse.

För övrigt: HA HA ni skulle se eds sparade, bevakade lista på tradera! Han är så komisk.. Vill inte lämna ut honom helt men kan säga att en uppstoppad räv och en husvagn finns med?! Men det är en del av charmen med honom.

Nu ska vi ut på kvällsprommis med Nellsan, som ett äkta par, och sen hyra film på internet. Om vi kan samsas om ett val. Vi har filmsmak som natt och dag.


SOVGOTTDags att slagga.


ps. det är knappt så jag vågar säga det, i dessa tider får man ju stryk om man ens nämner ordet på "j". men... jag läängtar ändå lite till julen. Snön, julkalender, tända ljus och pepparkaksbak! Kan inte hjälpat.. Kommer dock säkert ångra mig tusen gånger om när jag sen i december måste gå upp kl 5 på morron för att gå ut med nellie. Inte lika enkelt och behagligt som nu..

africaHåller på och framkallar ca 450 bilder från Tanzania till mitt album jag tänkt börja med nu. phew.. tar hundra år att fixa och ladda upp. Några ska även förstoras och upp på väggen. Såå afrikafint det kommer bli här hemma. Längtar tillbaka! Jag vill hälsa på alla människor som bor där och framförallt Dorin, Rebecka och Philippo på barnhemmet. Fick sån bra kontakt med sötisarna sista tiden och jag vill se vad det blir av med de små.

Hemmeeeee!


Jag befinner mig i väna vässan. Umgås med familjen, käkar grillat på altanen, låter Nellan leka av sig med hundarna och kollar in power meet. och jag gillart. Imorron styr vi kosan mot poppelbacken, det blir kungligt!


nu har det häntPå jobbet häromdagen hände det alltså, det jag väntat på. När jag skulle stänga frågade jag Sanna:

"Ska jag hä i den här?"

Och syftade på plasten som ska ligga över köttet på natten. Fattarniiii?! Jag har börjat snacka norrländska 4 real! ALLA säger HÄ/HE här uppe. Hela tiden! "He dressingen i salladen" "Ska jag hä kniven här?"
Och nu även jag. Grejen är att det är fult, men det ligger så sjukt bra i munnen, så det bara kom. "Ska jag hä i burken i en plastpåse?" Det sjunger liksom bra i munnen.Ja alltså, bilden hade ju ingen med detta att göra. Den fick va med ändå.Jag lever!

Jag är hemma i Härnösand nu! Efter typ en av de bästa midsommaraftnarna (visserligen var det ett litet tag sen nu, men ändå..). Det blev så bra! Vi trodde det bara skulle bli jag, Ed, Mallis och Don. Men i slutändan var vi uppemot 30 pers och 4 hundar som sprang runt på Poppis och körde femkamp, dansade runt midsommarstången och åt, åt och åt. Och det var ett så bra gäng. Alla var glada och pepp, alla hjälpte till asmycket. Trodde jag skulle få stå och slava i köket asmycket, men jag stod absolut inte mer än någon annan. Så bra stämning.

Sen på lördagen fick jag träffa finaste lilla Ophelia. När Jim, Helena och lilla stjärnan kom och Helena räckte fram henne sa hon "ska faster Mimmi hålla dig lite nu?" :') :') :')!! Jag är (nästan) faster till världens finaste lilla unge! Perfekt är hon! Synd att vi träffar henne så sällan bara..

Nu är vi back på jobbet här hemma och Nellsan kämpar med ensamhetsträning. Det går sakta men säkert framåt (tror vi). Och om 9 dagar har sista HP-filmen premiär!!! Taggaaaaa!