min dröm


inatt drömde jag en härlig och hemsk dröm. jag drömde att jag hade en liten vit, alldeles egen häst i vårat skjul på gården. men, jag hade typ glömt bort den/inte orkat sköta den. sen en vacker dag blev jag ridsugen och då kom jag ihåg min lilla vita häst som stod alldeles olycklig i förrådet och hade gjort det helt ensam i flera månader :O!
jag tog genast ut den och lät den beta lite i trädgården (hur hade den ens överlevt?) medan jag städade undan massa gamla grejer i dens box, grejer som vi bara slängt in undre tidens förlopp.

det var verkligen skitmycket grejer! och torvet min lilla häst stod på var helt ihoptrampat och eftersom jag inte hade mockat så var det helt ihoptryckt av allt bajs och kiss som samlats där. jag gick genast ut och började gräva upp massa rent och fint nytt torv (som fanns i vår trädgård?), jag mockade rent och lade sen in allt det nya.
sen började jag rensa bland matgrejerna. en häst äter ju även saker som havre, betfor osv.. min häst åt tydligen även någon sorts flytande föda som stod i flaskor på hyllor. när jag kollade igenom dom så hade bäst före-datumet tillochmed gått ut! :O skithemskt ju! jag kände mig så himla elak! jag har typ aldrig i hela mitt 18åriga liv haft så otroligt dåligt samvete. hur kunde jag ha lämnat min fina fina häst sådär utan någon kärlek?!

tillslut var det iallafall fint i min lilla vita hästs box i skjulet och det fanns ny mat. äntligen kunde jag rida i solnedgången och gallopera över ängarna på min vita springare :' ) lycka! fast... jag hann vakna innan dess.... skit också!


image37




sen har jag faktiskt för mig att bert ljung hade något att göra med det hela också. typ att han sprang runt i trädgården i dom där strumporna han dansar i i introt.. :S stört.


image38




Kommentarer
Postat av: klara

hahahaha bert! han kan det där med att liva upp :D

2007-09-26 @ 15:12:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback