fanatiskt


tänk så underbart ibland med så tråkiga saker som två timmars högskoleinfo! annars hade kornelia och emilie fått ligga och masa sig i sängen till klockan två och det hade inte alls varit roligt för mig som suttit på spanska prick 9.45 och sen haft hål i en cirkus 4-5 timmar helt ensam. (jag har inga andra kompisar i min klass, jag är oförmögen att prata och socialisera mig med andra människor) så när jag tänker efter gjorde det inget alls att vi hade den där schemabrytnigen.

när jag kom till mitt skåp när vi slutat halv fem (våran italienskafröken var inte så haggig som jag trott. lektionen var tom uthållbar!) såg jag att min fader abraham hade ringt. raskt ringde jag upp och får reda på att han bara ville tala om att H&M hade 60års jubileum här i stan och att det skulle vara lite koola priser, så om jag hittade något jag ville ha kunde han bidra med en slant. haaaaaaw har man en gullefar eller vad? :' ) han är en sån snällis som förstår att allt som betyder något i den hormonsspäckade tonårsvärlden är materiella ting såsom leopardklänningar och silvertights :' )
nej sanningen att säga så är han faktiskt inte så naiv, min far, bara underbar. (rimm!!)



nu ska jag gå ner och käka lite fläskfilé tror jag. sen ska jag inte plugga fram till idol 20.00 - underbaaaaaaaaaaaaart!


Kommentarer
Postat av: klara

hehehehehehehhehehe betyder det att han kan betala våra klänningar? (A)

2007-09-28 @ 09:49:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback