Lemon Curd

Det har sugit i min bak-nerv på sistone, så igår bestämde jag mig för att mjukstarta. Lemon curd är asgott. Speciellt till nybakade scones eller i typ citronmarängpaj. Jag älskart! Och nu när jag längtar efter att åka utomlands passar det också bra eftersom det påminner mig om när vi åt det hos Morgan och Marie-Louise i Tanzania i höstas.

Kommentarer
Postat av: emilie

åh! :) jag har också Leilabakar-boken. Fast jag failar alltid med lemon curden. Alla (utom jag) tycker alltid att den är way too sur :/

2011-03-19 @ 13:31:13
Postat av: mimmi

jag älskar surheten! det är ju den som är grejen :J

2011-03-20 @ 00:29:39
Postat av: emilie

aaaaaalltså! jag kommenterade klockan 13.31.13. Är det stilpoäng på den eller?

2011-03-20 @ 03:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback