fryy-hhse-hr ihjäl!


okej, jag har känt den nu några dagar - pressen att skriva något i bloggen, då jag slarvat ett tag. och efter att jag fått två mystiska kommentarer från en okänd äcklig gubbe, samt klagomål från ett av mina trognaste fanz tar jag nu mig i kragen, tar mitt förnuft till fånga helt enkelt.

jag bor i en igloo. och detta är inget skämt. mitt hus är det kallaste i hela västmanland, kanske det kallaste i hela sverige (förutom mormor och morfars hus som nog är ännu kallare, då det är lite förfallet). orsaken till kylan i mitt hus är inte att det är förfallet. inga väggar saknas, inga hål finns i taket och golvet är även det helt. faktum är att jag inte är helt säker på orsaken, dålig isolering skulle jag tippa på. men detta är inte det viktiga i dramat, det viktiga är att vi bara tillsammans konstaterar hur fantastiskt kallt det är!
det är faktiskt så kallt att när jag kommer hem från skolan har det hänt att tempen stått på 13 grader celsius inomhus. det är ju för bövelen inte mänskligt! min farmor tar till och med alltid med sig tofflor när hon ska hit på besök för att golvet är så kallt. och igårkväll när jag satt vid datorn blev min högerhand iskall. mina kära vänner, den hade kunnat tillhöra en döing. nej, antagligen hade den varit varmare då, för jag kan inte tänka mig att döda är såhär kalla, isåfall tycker jag synd om dom.. (jag ska fråga pappa). jag kunde inte ens sova först för att mina händer var så kalla igår och dom gick bara inte att få varma! hur sjukt är inte det.
men, ni behöver inte gå runt och tro att jag är en vanvårdat unge som blivit uppfostrad i kyla och misär. det går nämligen att göra något åt den hemska kylan (till skillnad från den i skolan..). vi har en utmärkt kamin som värmer upp kanske hur bra som helst och vi har nästan alltid ved hemma och  jag börjar bli lite av ett pro på att elda i den. men ibland när jag kommer hem från skolan så tar alla latceller i mig fram sin värsta sida, dom klumpar ihop sig och gör allt motstånd dom kan mot allt förnuftigt och vettigt här i världen. som t ex att elda när det är kallt och man fryser, när det till på köpet finns ved. och som att plugga direkt efter skolan istället för att sätta sig här. eller att plocka ur diskmaskinen så mami och papi blir glada. eller som att gå ut en riiiktigt lång prommis med hundarna, så dom blir glada.
jag kan tyvärr inte hjälpa detta fenomen, det tillhör min växaupp-process och så länge som man är en tonåring får man bete sig så ibland, vilket är det bästa med den här perioden av livet. och jag har ett helt år till att njuta av det :J

ahh, nu ska jag gå ner och vira om mig en filt, sitta i soffan och huttra för mig själv medans alla latceller i mig trotsigt sneglar på kaminen med förakt.
godbajz!Kommentarer
Postat av: Äckligare än förut

Bättre upp, blir bara mer sugen nu!

2008-01-23 @ 16:14:52
Postat av: Anonym

SÅ kallt är det inte om du vinner över latmasken. Och jah tror dina händer var lite varmare...
Kram P

2008-01-24 @ 09:02:35
Postat av: mimmi

vilka mystiska kommentarer ni skriver! :)
(jag lovar, dom var så kalla!)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback