dingtunas etniska befolkning


det luktade vitlökssalami på min buss på vägen hem. det gör det med jämna mellanrum på 115bussen, först trodde jag att det var en tant med stort, vitt hår och mycket smink som alltid brukade sitta brevid en gubbe som går på vid mig som luktade. jag satt bakom henne en gång och då kom det vitlökssalami vindpustar hela tiden, men nu är jag osäker? idag luktade det ju fast hon inte var där, konstigt.

dessutom tror jag att det har flyttat in tre thailändskor eller liknande i dingtuna. dom gick av vid dom där hyreshusen vid centrum, dingtunas ghettohus, spännande! vi har ju inte så många invandrare i vårat lilla samhälle, förutom den där mörka killen som stod och stirrade på mig bakom en buske i skogen när jag var ute och sprang en gång. men ja, välkomna små thailändskor :' )


idag gick det så långt med mitt quadrapop-spelande att jag tom spelade samtidigt som jag satt och socialiserade mig med klassen, stint stirrandes ner på min mobil och dom små noterna, jag kunde inte slita mig. sen på filosofin kunde jag inte heller hålla mig! jag satt längst bak som klassens värsting med mobilen under bänken och spelade mitt älskade quadrapop :' ) som tur var så var jag iaf inte ensam. kornelia och emilie satt också och spelade, både när vi socialiserade och hade filosofi. vi har blivit såna bra vänner och elever!


                                                                 adjöken adjö




Kommentarer
Postat av: kornelijaaa

vi är bezt. jag frågar mig mer och mer varje gång jag ser en thailändska med en svensk man om han har köpt henne.. :S :P

Postat av: klara

HAHAHHA KORNLIAS KOMMENTAR

2007-10-08 @ 19:23:17
URL: http://klrdvrdssn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback