Utklädnadsshowen


Jag tycker synd om alla som inte bor i Västerås. Inte för att Västerås är den bästa staden i Sverige eller så, det är det alldeles säkert inte. Men jag tycker synd om er för att ni inte har utklädnadstraditionen när alla treor på alla gymnasier (kanske inte de allra minsta friskolorna) klär ut sig till något med bokstaven i sitt klassnamn och sen springer runt på stan. Då är det fezzt!

Det är så sjukt kuuuul! I onsdags var själva show-dagen och då var hela Västerås fyllt av vandrande iPods, bananflugor, flamingos, Spiice Girls, cheerleaders, Charles Ingvar Jönssons, baywatchare, diskmedelsflaskor och massa andra. Alla springer runt och skriker, spelar hög musik och dansar sina egengjorda danser överallt på torg och i parken så folk kan kolla. iiih, jag gillart!



Men det bästa av allt är nog nästan ändå på kvällen när man kan se en ensam banan sitta på bussen hem, eller en liten teletubbie som handlar mat på ica, som om det vore det normalaste någonsin :')


Kommentarer
Postat av: klara

Haha ja! Älskar när man ser små vilsna varelser här och där under kvällen, det ser så härligt lustigt ut. Bah "Se där! Där var visst Ali G".


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback